fbpx Uitstel maar geen afstel! In 2021 staan we er terug! | Left Festival
Left Over

Uitstel maar geen afstel! In 2021 staan we er terug!

17/04/2020

Beste vrienden van Left

 

Jullie zullen je de laatste weken misschien afgevraagd hebben waarom het windstil was rond de vijfde verjaardag van het Left Festival op 23 mei. Onze organisatie was helemaal klaar om er een feesteditie van te maken met een top line-up, foodtrucks om je vingers bij af te likken, onze grootste rommelmarkt ooit, een uitgebreid kinderprogramma en een spectaculair sportluik.
Helaas hebben wij ook de berichtgeving rond het Covid-19-virus gevolgd en voelden wij sinds februari de bui al hangen. We konden niet anders dan een afwachtende houding nemen en ons voorbereiden op het ergste.

 

Woensdag is dan het doek gevallen over de festivalzomer en zijn alle massa-evenementen tot eind augustus afgelast. De overheid is nog wat vaag betreffende de definitie van een massa-evenement, maar wij hebben de inschatting gemaakt dat de gezondheid van iedereen, festivalgangers, omwonenden, vrijwilligers en artiesten voor gaat op de organisatie van ons festival. Wij zien ons genoodzaakt om onze verjaardagseditie uit te stellen naar volgend jaar. Wij hopen dat we dan ook weer op jullie steun kunnen rekenen.

 

Momenteel zijn wij volop bezig met de afhandeling van deze editie. Mensen die hebben ingeschreven voor onze rommelmarkt zullen hun betaling terugkrijgen.

 

Wij wensen dat iedereen gezond blijft en dat we jullie mogen verwelkomen op 15 mei 2021 om er samen eentje te drinken op het begin van de nieuwe festivalzomer.

 

Tot volgend jaar & stay safe!

 

Left

Partners